2019. január 30., szerda

A kristálykoponya és a jaguár-pap

Mivel a múltkori utazásomban megjelent a kristálykoponyám, a tanítóim között, úgy éreztem, hogy érdemes lenne pontosabban rákérdezni a kilétére és a szerepkörére, ezért ennek a témának szenteltem egy lélekutazást. A kristálykoponyával kapcsolatban már utaztam korábban, de még további részletekre is kíváncsi voltam. 

Amikor átkerültem a szellemi valóságba, az Életfánál találtam magamat, és a sasom megjelent, hogy elvigyen a Kristálykoponya tudatosságába. Az Életfa közepén utaztunk felfelé, egy fényalagútban. Ez olyankor szokott történni, amikor nagyon magasra kell feljutni. A sasom lassan, méltóságteljesen piruettezett fölfelé, mint egy dugóhúzó, és pedig a nyakába kapaszkodtam. Végül felértünk egy hatalmas kristálykoponyába, és a belsejébe kerültünk. Elindultunk, hogy körülnézzünk, és számtalan kisebb-nagyobb kristálykoponyát láttunk, melyeknek a Földön vagy más bolygórendszerekben megvannak a kiterjedései, de mind kapcsolatban állnak ezzel a központi tudatossággal. Végül megtaláltuk az én kis kristálykoponyámat, mely összetéveszthetetlen szarkasztikus grimaszával vigyorgott rám. Hirtelen ez a koponya is elkezdett tágulni, és beléptünk a belsejébe. Ott megint megtaláltuk ugyanezt a kopnyát, ismét kitágult, és megint beléptünk a belsejébe. Mindez hétszer ismétlődött meg, és a hetedik koponya előtt megállva egy olmék jaguár-pap jelent meg előttem a koponyából. A koponya maga Braziliában készült nem olyan rég, de amikor egy ilyen koponya elkészül, akkor egy szellemi entitás birtokba veszi, és a koponya olyan valakihez fog kerülni, aki képes kommunikálni vele és hasznát veszi a benne lakozó tanító képességeinek. 

Megkérdeztem a jaguár-papot (aki a múltkori cserkúti hétvégén is megjelent és részt vett a csoportos gyógyításban, hogy milyen képességei vannak, és miben fog segíteni nekem. Erre vetett egy bukfencet ás átváltozott emberré, majd vissza jaguárrá. A jaguár-papok vagy sámánok különleges képessége az alakváltás, és az olmék, azték, maja kultúrákban is az egyik fő istenségként imádták a jaguárt. Azt mondta, hogy mindig megmutatja nekem az igazságot, és segít átlátni az illúzió és a megtévesztés fátylán. Még olyankor is, ha ez az igazság nem kellemes. Meg fogja mutatni, hogy melyik döntésnek mik a következményei, olyan esetben is, amikor több döntési lehetőség áll előttem, vagy az előtt, aki segítségért fordul hozzám. Az ilyen látnoki munkánál eddig is ösztönösen használtam a kristálykoponyát. Meg fogja mutatni az igazságot azzal kapcsolatban, hogy ha valaki beteg, akkor meg fog-e gyógyulni vagy sem, és hogy mit kell megtanulnia a betegségéből. A jövő persze nem egy teljesen fix dolog, de meg fogja mutatni azt, ami a jövőből látható, amikor szükségem van rá. Mivel egy ősi lélek, aki évezredek óta itt van a Földön, és közvetlen bejárása van a Kristály-tudatosságban felvésett információkhoz, a múlttal kapcsolatos kérdéseimre is meg tudja adni a válaszokat. 

Cserkúton az egyik páros gyakorlatnál a partnerem feltette azt a kérdést az erőállatának, hogy mikor találkoztunk először mi ketten, és azt válaszolta, hogy az aztékok világában. Erről a kultúráról még nem sok emlék vagy ismeret jött fel bennem ezidáig, de lehet, hogy innen is fogok kapni majd valamiféle inspirációt vagy ismeretet. Megköszöntem a jaguár-papnak a válaszokat, és visszatértem a külső világba. 

Nincsenek megjegyzések: