2019. szeptember 11., szerda

A védelem kristálya

Ma egy egyéni kezelést végeztem, és a vendégemnek szükség lett volna egy védelmező szimbólumra asztrális támadások ellen. Ha valaki érzékeny a szellemvilág iránt, akkor jobban teszi, ha felvértezi magát, mert bármikor érheti valamilyen támadás, vagy ráakaszkodhat egy olyan entitás, aki nem igazán segítő szándékkal közelít. Egyébként az ilyen támadásoknak azok is ki vannak téve, akik kevésbé érzékenyek, csak talán ritkábban, mert az érzéketlenségük egyben erősebbé, ellenállóbbá teszi az aurájukat a szellemlényekkel szemben. Vagy pedig elkezdik birizgálni őket, de mivel nem reagálnak semmit, ezért ráunnak, és otthagyják. 

Szóval a vendégem meglehetősen érzékeny természetű, és feljött ez a kérdés. Én mindegyik szimbólumot szoktam használni a kezeléseknél, amiket Odintól eddig kaptam, de eddig csak kettő olyan van, amit kifejezetten védelmi célokra is lehet használni. Az egyik a háromélű csatabárd, melyet gyorsan pörgetve magunk körül egy védelmi erőteret tudunk létrehozni, illetve el tudjuk vágni a felénk irányuló támadásokat. A másik pedig a "háború" szimbólum, melybe "beülve, mint egy nyílba vagy rakétába, át tudjuk törni az ellenállást, vagy pedig biztonságos helyre tudjuk juttatni magunkat. Feltettem azonban a kérdést Odinnak, hogy melyik szimbólum adja a legerősebb védelmet az asztrális támadások ellen. 

Az utazás egészen pontosan úgy zajlott, hogy a farkasommal felnyargaltunk a szivárványhídon Asgardig, és ott látogattuk meg Odint. Amikor feltettem neki a kérdést, akkor átnyújtott egy rúnát, amelyen egy sokszögű mértani ábra volt. Én először megzavarodtam, mert általában arra számítok, hogy olyan szimbólumot fogok kapni, amelyet eddig még nem ismertem máshonnan sem. Ilyenkor viszont azt gondolom, hogy én képzelődök, és ezért igyekszem elhessegetni a képet, és még egyszer ráhangolódni az új szimbólumra. Amikor sikerült kiürítenem az elmémből az elvárásokat és a kétségeket is, akkor Odin újból megmutatta a rúnát, amelyen egy hatszög volt, és mindegyik csúcsa össze volt kötve mindegyikkel, mint egy kristályrács. 

Odin elmagyarázta: Rajzolj két szabályos háromszöget, az egyik csúcsával lefelé fordul (ez az isteni férfierő), a másik pedig csúcsával felfelé fordul (ez az isteni női erő). Ha a középpontjukat egymásra helyezed, akkor megkapod azt a szent formát, melyben egyesül a férfi- és a női erő (a hinduizmusban ez a Síva-Sakti-jantra, a zsidó hagyományban a Dávid-csillag). Utána a háromszögek minden egyes csúcsát kösd össze az összes többivel, és ez a szimbólum meg fog védeni minden asztrális támadástól. Ha térben képzeled magad köré, akkor a csillag-tetraéder csúcsait kell ugyanilyen módon összekötni. 

Ez a Metatron-kocka! - nyilallt belém a felismerés. Ezt a szimbólumot már ismertem az Élet Virága könyvből, de most Odin is egyértelműen ennek a kettő- illetve háromdimenziós változatát mutatta meg. A mértani alakzat a térben egy olyan kockának a formáját adja ki, melynek minden sarka össze van kötve a hét másikkal egy egyenessel. Ez a kocka alakú kristályszerkezet több, a természetben előforduló ásvány struktúrájában is megjelenik, például a gyémánt- és a sókristályokban is. A gyémánt a legkeményebb anyag, és mindennel szemben ellenálló, míg a só a víz hatására feloldódik és elegyedik benne, de attól még nagy erővel rendelkezik. Egyébként sokszor ajánlanak sós vizet is az asztrális és éteri szennyeződések eltávolításához. A Metatron-kocka és a gyémánt (szanszkrit nyelven vadzsra) szimbolikájáról még külön írok, mert bár idekapcsolódnak, Odin nem beszélt róluk közvetlenül. A rácsmintát sötétkék háttér előtt naranccsárga színnel kell kirajzolni a test vagy a védeni szánt tárgy/személy/terület köré.

Nincsenek megjegyzések: