2021. március 24., szerda

A hucsa tisztítása

Hogyan szabaduljunk meg a hucsától?

Az eddig felsorolt természet-esszenciákhoz kapcsolódva automatikusan fel tudtuk tölteni a poqpo-nkat harmonikus számí energiával. Az ember a saját gondolkodása és tevékenysége által azonban hajlamos hucsát (kaotikus, rendezetlen energiát) is létrehozni. Ezért fontos, hogy megtanuljuk megállapítani a hucsa jelenlétét, és megtisztítani magunkat vagy másokat tőle.

Amikor egy energiagyógyász a páciens csakráit vagy energiatestét szeretné gyógyítani, az első dolga az szokott lenni, hogy kitisztítja belőle a hucsát (szennyező energiát). Amikor én régebben a színes prána-gyógyítás technikáit alkalmaztam, a kezeimmel „fésültem ki” a betegség-energiákat az egyes csakrákból vagy az aura rétegeiből, és egy égő gyertya lángjába helyeztem ezt az energiát, hogy az átalakítsa fénnyé (azaz számivá). Van, amikor a szennyezett energiát „kiszívják” a beteg emberből, és egy vízzel teli edénybe ürítik. Most megismerkedünk azzal a módszerrel, amit az Andok sámánjai használnak a hucsa kitisztítására a saját és mások aurájából, illetve a hucsa átalakításának módszerét is ismertetni fogom.

Honnan tudjuk, hogy hucsa halmozódott fel a poqpo-nkban? Az első jel az lehet, ha a testünk bármelyik részén feszültséget, diszkomfortot vagy betegséget, fájdalmat érzékelünk. A hucsa ugyanis a fizikai szövetekbe is beleivódik, és megbetegíti azokat, gátolva az éltető energia áramlását. A másik módja annak, hogy felfedezzük a hucsát az életünkben, az, hogy ha megvizsgáljuk a kapcsolatrendszerünket. A q'erók szerint a személyes vagy energetikai kapcsolatoknak két fajtája létezik: janantin és maszintin. Az első az eltérő, vagy ellentétes, egymást kiegészítő kapcsolatokat jelenti, míg a második a hasonló kapcsolatokra utal. Mindkét fajta kapcsolat működhet kiegyensúlyozottan, de kibillent módon is, ilyenkor a kapcsolatban hucsa termelődik, mely potenciálisan mindkét fél poqpo-jában megjelenik. A hucsa tisztítását tehát elvégezhetjük egy kapcsolatra (élethelyzetre, munkahelyre, helyszínre, tevékenységre stb.) vonatkozóan is. A múltbeli traumák, félelmek szintén hucsát hoznak létre az energiatestünkben. Nagyon fontos, hogy a hucsa kitisztításával egyidejűleg töltsük fel a saját vagy a kezelt személy poqpo-ját számival, vagyis könnyű, harmonikus, gyógyító energiával.

Nincsenek megjegyzések: