2009. július 10., péntek

Szekérkarnevál vasárnap - lesz jóga is!


Most vasárnap, azaz július 12-én lesz az ez évi Ratha Yatra szekérkarnevál Budapesten. Utolsó pillanatban kaptuk a meghívást a színpadi programba, 1-től 2-ig fogok előadást tartani, illetve jóga performance-ot. Betti és Ancsa is bemutatják páros koreográfiájukat, amit megéri megnézni, főleg ha két hét múlva nem tudtok eljönni a Krisna-völgybe. Szóval várunk szeretettel minden jógást és érdeklődőt. A program egyébként:

A szekér vasárnap 11:00 órakor indul útjára a Hősök teréről, majd a Vörösmarty térre érkezik, ahol egészen estig változatos színpadi műsor, egzotikus ételkóstoló és kirakodóvásár várja a vendégeket.

A szekér útvonala a következő lesz: Hősök tere - Andrássy út – Oktogon - Deak tér – Attila út – Apáczai Csere János út – Dorottya út – Vörösmarty tér.

Ha tudtok, gyertek 11-re a Hősök terére. Azt tartja a hagyomány, hogy aki húzza a szekeret, az megszabadul a rossz karmájától. Ha nem értek oda, akkor 1-kor találkozunk a Vörösmarty téren a színpad előtt.

A fesztivál végső helyszínén színes színpadi műsorok, ősi indiai zenei- és táncbemutató, tradicionális, indiai esküvő és érdekfeszítő filozófiai előadások fogják szórakoztatni a vendégeket.

A finom indai vegetáriánus ételkóstoló mellett, izgalmas kézműves kirakodóvásár várja az érdeklődőket. A fesztivált Ranjit Rae, India magyarországi nagykövete nyitja meg.

Ja igen, el is felejtettem, hogy 5-kor lesz egy kedves krisnás pár esküvője, szintén a színpadon, és én fogom vezetni a szertartást. Azt is érdemes megnézni, tűz, mantrák, miegymás. Szeretettel várunk mindenkit.

1 megjegyzés:

olga y daniel írta...

HOLA amigo!! qué bueno que está tu blog!!!Desde Argentina, Chubut, la Patagonia Argentina me gustaría que visites y participes en lo que tu quieras en nuetra revista. nuestro blog índice. http://olgaydaniel.blogspot.com. cariños. Olga y Daniel