2009. július 29., szerda

Ukrán jóga



Nem csak mi bemutatóztunk a Krisna-völgy búcsún, hanem ukrán testvéreink is, illetve egymás testvérei, mivel ikrek. Egész jóga-fesztivál hangulata lett a búcsúnak, napi 3-4 jógabemutatóval a színpadon. A nevük: Vraja-sakha és Lal-Krisna. A lengyel turné-csapattal szoktak utazni, itthon most szerepeltek először. Keményen nyomják már vagy tíz éve, az egyikük tanít is.

Gondolom ezeken kívül is még tudnak egy csomó ászanát, és amit bemutattak, azt nagyon szépen csinálják. Jó a testalkatuk is hozzá, szép nagy ágyugolyó vállaik vannak. Ezek közül egy párra még rá kell gyakorolnom, hogy ilyen szépen tudjam én is.

Jó inspiráció volt nézni a szépen kidolgozott koreográfiájukat, és azt is megtanultam belőle, hogy a bemutató tartás egy külön művészeti ág. Itt az a lényeg, hogy minél látványosabb legyen az egész, minél kacifántosabb ászanákkal.

A közönség elámul és azonnal jönni akarnak hozzád jógát tanulni, mert úgy gondolják, hogy szakértő vagy. Ha csak egyszerű ászanákat mutogatsz, az nem annyira látványos, nem köti le az emberek figyelmét, mivel szórakozni akarnak. Úgyhogy jó szórakozást ezekhez a videókhoz.

Nincsenek megjegyzések: