2009. július 1., szerda

Valódi vagy hamis?


A fenti videót a Youtube-on találtam a minap, miközben a csatornámat szerkesztgettem. Ha esetleg még valaki nem látta, itt van: Youtube.com/GaurangaDas. Nos, feliratkozott a csatornámra egy samanflexible nevű felhasználó, és kíváncsiságból megnéztem, mit töltött eddig fel. Tehát a fenti kis filmet találtam, ami nekem felettébb hamisítvány-gyanús. Vagyis szerintem az ürge nem a saját lábát tolja be olyan bőszen a háta mögé, hanem a barátnőjéét. Miből gondolom ezt?

1. A filmen nem lehet látni a jobb csípőjét, így eleve gyanús a dolog. Miért nem mutatja meg?
2. A jobb válla mögött nem lehet látni a térdét, ami még a leghajlékonyabb embereknél is látszani szokott, pedig előre is hajol.
3. A láb túl kicsi, a csávó hatalmas vállaival és karjaival összehasonlítva, és szerintem női láb.
4. Az ilyen felsőtesttel rendelkező emberek között nagyon ritka az ennyire hajlékony manus, még ha edz is. Gondoljunk bele, mekkora combja lehet, a karjához arányítva, aminek persze a filmen híre-hamva sincs!
5. Ezen az egy gyanús videón kívül semmit nem töltött fel az ürge majd egy éve. Pedig ha tényleg meg tudja csinálni, akkor talán már két lábbal is menne egyszerre, nyugodtan elbüszkélkedhetne vele. Persze azt nehezebb lenne meghamisítani, ahhoz már egy egész hollywood-i special effects crew kellene.

Írtam is neki egy kommentet, hogy hiszem ha látom, vegye fel még egyszer úgy, hogy látszik a jobb csípője is, nem csak a miniatűr lábfej. Mellesleg magunk között szólva szerintem a barátnője befeküdt a forgószék alá, és a háta mögé dugta a jobb lábát, és azt tolja lefelé a haverunk ilyen unott arccal. Poénnak nem rossz, de akkor be kellene ismerni, ha lebuktattuk. Erre ő váltig állítja a kommentekben, hogy valódi az egész. Összehasonlításképpen hadd mutassak egy másik jógás havert, szintén az én csatornámra iratkozott fel. na ez valóban tud, csalás kizárva.



És még egy videó ugyancsak tőle, itt mindkét lábát letolja a hóna alá.



Ha már nekem is megy, természetesen felveszem és fel is töltöm a Youtube-ra, ha addig élek is!

Közben samanflexible visszaírt, még mindig köti az ebet a karóhoz. A következő videolinket küldte: http://fr.justin.tv/clip/42edcbc7553. Ez már hihetőbb, de itt viszont nem tolja le annyira a lábát. Amúgy a csípőjét még itt sem lehet látni, tehát nem zárnám ki teljesen a pótláb-verziót itt sem. Aki már próbálta az ékapáda-sírsászanát, az tudja, hogy a tarkóval komolyabban kell tolni hátrafelé a lábszárat, hogy ott maradjon. Persze végül lehet, hogy csak elfogult vagyok, mert nekem még nehezen megy. Majd gyakorlok.

1 megjegyzés:

Fruzsi írta...

0:21-nél egy röpke pillanatra látni vélem a barátnő lábszárát is :)