2010. április 21., szerda

Dev Kapil wokrshop az Atma Centerben

Dev Kapil indiai származású jógaoktató, és Szingapúrban oktat a Real Yoga stúdióban. Decemberben már járt nálunk, és tartott is egy nagy sikerű workshopot az Atma Centerben. Ez alkalommal is öt napig lesz Magyarországon, május 18 és 23 között. Ezalatt fog tartani egy ötnapos továbbképzést oktatóknak, illetve komolyabban gyakorló jógásoknak, ami reggelente 7 és 9 között lesz. A másik egy hétvégi workshop lesz, ez mindenkinek ajánlott, pénteken délután, valamint szombaton és vasárnap délelőtt.

Intenzív jógaszeminárium oktatóknak Dev Kapillal

Május 19-23 (szerda-vasárnap) reggel 7-9-ig (5x2 óra), Atma Pest. Erre a workshopra jógaoktatókat, illetve a témával mélyebben foglalkozni vágyó, komoly gyakorlókat várunk. Dev számos hasznos és érdekes témában fog képzést tartani, többek között:
Az igazítás és összehangolás művészete
A jógaoktatás titkai
A jóga régen és ma
A pránájáma titkai
Jóga-gyakorlatsorok összeállítása
A jin és a jang a jógában
Az Astanga-jóga oktatása
Haladó Astanga-ászanák

Ha már oktatsz, vagy oktatni készülsz, vagy ha egyszerűen a saját gyakorlásodat szeretnéd elmélyíteni néhány fontos részlettel, akkor itt a helyed, ezen a tanfolyamon! Az izzadás és a jókedv garantált! A tanfolyam díja: 30000 Ft. Résztvevők száma: max. 15 fő. Jelentkezés május 10-ig 15000 Ft előleg befizetésével. Tánczos Tünde 06304183461, Email: info(kukac)atmacenter.hu

Hétvégi vinyásza jóga workshop Dev Kapillal

Május 21, péntek 18-21 óra; május 22, szombat és május 23, vasárnap, 10-13 óra (3x3 óra).

Dev Kapil az előző workshop során is számos hasznos részletet tanított meg a napüdvözlet, az alapvető és haladó jógapózok kivitelezéséről, valamint a bandhákról és a légzésről. Ez alkalommal tovább mélyíthetjük a megszerzett ismereteket és a gyakorlás során szerzett élményeinket. Mindent megtudhatsz bármelyik gyakorlatról, ami érdekel, és ha nagyon meg akarsz tanulni egy új pózt, abban is segíteni fog. Három nap önfeledt jógázás és elmélyülés a 2009-es év nemzetközi jóga-bajnokával, akinek a keze alatt, fiatal kora ellenére már több száz tanár és több ezer jógi lett kiképezve. Dev kifejezetten kérte, hogy a résztvevők lehetőleg az összes óráján vegyenek részt, mert a tananyag egymásra épül. Néhány téma:

Terápiás és méregtelenítő jógagyakorlatok
Akro-jóga és jóga-tánc
Kartámaszok
Hátrahajlító és fordított gyakorlatok

A tanfolyam díja: 20000 Ft. Jelentkezés május 10-ig 10000 Ft előleg befizetésével. Tánczos Tünde 06304183461, Email: info(kukac)atmacenter.hu

Ha mindkét workshopon szeretnél részt venni, akkor 40000 Ft-os kedvezményes áron válthatsz rá belépőt. És a végére egy videó Devtől:


Nincsenek megjegyzések: