2020. január 8., szerda

A vízi lények tudata

Újabb részlet Soós Jóska leírásából a hét sámáni tudatszintről:
Megjegyzés: A fentiekben az alábbi meditációs technikákat ismertük meg:
  1. A tarkó ütögetése meditáció közben
  2. Úszó mozdulatok béka-pózban és béka-hangok kiadása
4. A vízi lények tudata
"A tudat negyedik tartománya a vízi lények tudata, Ezt a tudatot ugyanazzal a szertartással lehet elérni, mint a kétéltű tudat esetében, de egy hal hangját kell létrehozni. Amikor a halak hangját adjuk ki (wow, wow, wow, wow), mintha levegő-buborékokat bugyogtatnánk, és ezt legalább öt-tíz percig végezzük, akkor elkezdjük érezni a változást az agyunkban. Úgy érezzük, mintha uszonyaink lennének, és hogy telepatikus kapcsolatban a halakkal és más vízi állatokkal.
Amikor a bugyborékoló hangot minél „kerekebbé” tesszük, akkor egy kis oxigén-buborékként látjuk a hangot megjelenni. Ekkor a hang önálló, élő egységgé válik.
Ne csak a hal-létet érzékeljük, hanem a planktont és az egysejtű, szférikus élőlényeket is. Ezeknek a szervezeteknek nincs szeme, mégis mindent érzékelnek maguk körül. Hasonlóképpen tegyük érzővé a testünk egész felületét, mintha összerándulna az érintésre.
Kapcsolatot teremthetünk a sejtekkel is, melyek egy tömeggel körülvett sejtmagból állnak. Éreznünk kell a középpontot, és belehatolhatunk. Ennek a lényege az, hogy belemegyünk a végtelenül kicsibe, és onnan pedig újra kifelé. Így érzékelhetjük a saját sejtjeinket is, és gyógyíthatjuk őket. Ha saját magunkon meg tudjuk tenni, akkor mások esetében is."
Megjegyzés: A fentiekben az alábbi meditációs technikákat ismertük meg:
  1. Hal-hangok kiadása hason fekve
  2. Teljes test-érzékelés
  3. Utazás a testünk sejtjeibe és azok gyógyítása

Nincsenek megjegyzések: