2009. július 31., péntek

Végre az első!



A hét közbeni hosszas video-vágogatás után végre sikerült összehoznom az első sorozat bemutatójának feltöltését a Youtube-ra. Íme! Hiába, nem vagyok még profi video-vágó, de úgy látom, hogy manapság mindent kénytelen megtanulni az ember saját maga, ha gyorsan akar végezni vele. Tegnap este Szabiék hitetlenkedtek az 1 év - 1 sorozat fogadalmamon, de én rajta leszek, az biztos! Sőt, akik hozzám járnak, azokat is nyüstölni fogom, amíg meg nem tanulnak rendesen mindent.

Az 1. sorozat persze örök téma, mivel a vinyászákat rendkívül magas szintre lehet fejleszteni (már ha törekszik rá valaki). Az a lényeg, hogy ne fásuljunk bele a gyakorlásba, érezzünk valami előrehaladást. Ha nem megy valami, akkor végezzünk rávezető gyakorlatokat, vagy kérjünk ötletet a tanártól! Mindenre van megoldás. Én most azt próbálom gyakorolni, hogy a kézenállás szépen menjen, illetve le tudjak belőle szépen ereszkedni. Innen jön az, hogy a hátra-vinyászánál nem csapod bele a lábadat a talajba, hanem hangtalanul érkezel le a földre. Mondjuk a vállam még fáj egy kicsit, de már sokkal jobb.

Jó nézést, jó gyakorlást, és ha láttok valami hibát, szóljatok!

2 megjegyzés:

Judit írta...

Ez nagyon szép! Nem kukacoskodni akarok, de mit vágtál ezen annyit? Nincs benne egy vágás sem! Tetszik a blogod, remélem, jövő héten eljutok az órádra is.
Namaste,
Judit

Gauranga Das írta...

Hari Om!

Ja, nem volt nagy munka végül, csak a gépem kicsi, meg az idő volt kevés. Meg a szakértelem. Nagyon lomha ez a Windows Movie Maker, ha egy 1.5 Gb-os fájlról van szó! Ja és várlak órán! Hot Ashtanga Live!