2020. április 29., szerda

Holografikus meditáció 5. rész

Az előző részben a múltbeli emlékek holografikus felidézésével foglalkoztunk. A haladó gyakorlás következő foka a jövőbeni események holografikus érzékelése. A jövő nincs "kőbe vésve", számtalan lehetőség felhőjeként létezik, és az utolsó pillanatig változhat, amikor is elérkezik a jelenbe, és a lehetőségből bizonyosság lesz. Az elménk és a végeredmény bármikor megváltozhat még a lehetőségből a bizonyosságba történő tranzíció során is.

Válasszunk ki egy jövőbeni eseményt, aminek a bekövetkezésére valamilyen formában számítunk. Nem lényeges, hogy anyagi vagy spirituális dologról van-e szó, a gyakorlás szempontjából ez másodlagos, de egyszerre egy témát vagy életterületet válasszunk, például a munkát, karriert, vagy a spirituális utunk jövőbeni alakulását, a kapcsolatot a szellemvilággal, magasabb dimenziókkal stb. 

1. Hívd az erőállataidat, és képzelj el egy fénylő, egyenes vonalat, melyen egy pont van: ez a jelen pillanat. Fordulj a jövő felé, és az erőállatokkal együtt haladj előre az időben addig a pillanatig, amikor a kiválasztott élmény vagy életcél megvalósul. Most még mindig a Középső Világban vagy, de a jövő idősíkjában. 

2. Nézz körül ott, ahová érkeztél! Idézd fel a jövőbeli énedtől balra elterülő látványt, majd a tőled jobbra, magad előtt, magad mögött, magad fölött és magad alatt. 

3. Miután ezzel megvagy,  figyeld meg a hangokat mind a hat irányban, majd érzékeld a tapintásoddal a hat irányban lévő tárgyakat, amik ott vannak.

4. A következő lépésként egyszerre idézd fel mindazt, amit a hat irányban láttál, hallottál és érzékeltél. Ez nem egy jelenlegi érzékszervi tapasztalatokból vagy emlékképekből felépülő holografikus ábra, hanem ilyenkor a képzeletünk műhelyében alkotjuk, "teremtjük" meg a lehetséges jövőt. Amikor sikerül mindezt egyszerre a figyelmed fókuszában tartani, akkor a lehetséges jövő multidimenzionális holografikus képét hoztad létre.

Továbblépési lehetőségek: 

1. Képzeld el ugyanannak a szituációnak még két további lehetséges jövőképét! Az első, amit elképzeltél, valószínűleg az a megvalósulás lesz, amit a legjobban szeretnél "bevonzani". De a holografikus látásmód kifejlesztéséhez meg kell tanulni elvonatkoztatni attól, hogy mit akarunk, és szemlélő, befogadó üzemmódba helyezkedni. Így tudjuk feloldalni a lineáris gondolkodás kényszerpályáit. Tapasztald meg az alternatív jövőképekben átélt vizuális, hang- és tapintásérzeteket, és hasonlítsd össze a hármat. 
Ez az út vezet az arcturusi (és más, magasabb dimenzió-beli) holografikus érzékelés kifejlesztéséhez. 

2. Végezd el a gyakorlatot egyszerre a három idősíkban: a jelenlegi helyzetedben érzékelt vizuális, hang- és tapintási információk összessége a hat irányban, majd az összes múltbeli szituáció (sok lesz), melyek ide vezettek téged, ugyanilyen holografikus módon megjelenítve, és végül az összes jövőbeli lehetőség, szintén holografikus módon megjelenítve. Ekkor a lineáris érzékelés megszűnik, és a jövő, jelen- és múltbeli összes valóság-változat és dimenzió egy gömbszerű halmazban jelenik meg. Ekkor a lineáris érzékelés helyett az élmények kategóriái közötti kapcsolatokat fogod érzékelni. Megtapasztalod a jelen és a múlt eseményei között kapcsolatot, a jelen és a jövő eseményei közötti kapcsolatot, valamint a múltat és a jövőt összekötő kapcsolatot, és mindezt a tudatnak egy olyan szemszögéből fogod érzékelni, mely teljességgel túl van az időn és a téren. 

Ezeket a hologram-csomagokat ákása-lemezeknek is nevezik, mivel mindegyik halmaz minden információt tartalmaz, ha a Valóság egy bizonyos pontjából kiindulva szemléljük, és minden összefügg mindennel. Az érzékelés és teremtés folyamata így sokkal érdekesebbé válik. Ennek a látás- vagy érzékelésmódnak a kifejlesztése nagy segítség a Szellemvilág három régiójában (Alsó, Felső és Középső) történő utazások során, mivel ott is a Szellemvilággal párhuzamosan "teremtjük" a valóságok, a megélt élményeket és a kódrendszert, amelyen keresztül számunkra értelmezhető mindez. Sok gyakorlás után képesek leszünk tisztábban befogadni a Szellemvilág közvetítéseit, és megkülönböztetni azokat a saját "teremtésünktől".

Nincsenek megjegyzések: