2012. február 7., kedd

Samui Chill


Első teljes napunk Samuin. Sikerült aludnom is hat órát, és fél nyolc felé már kint voltam a gyakorlótéren, ami pár méterre helyezkedett el a tengerpartról, egy vízszintes betonplaccon. Kisvártatva Craig is megérkezett, és hatan kezdtük el a Mysore gyakorlást hét-harmickor. Kisvártatva már a Nap is odasütött, ahol én gyakoroltam, így egyszerre tudtam jógázni, izzadni és barnulni is.

Craig vékony, fiatalos ausztrál srác, alázatos és remekül igazít. A gyakorlás után elbeszélgettünk vele egy pár szót, utána reggeli következett. Megettem egy egész ananászt. Utána kifeküdtünk a partra, nem kellett messzire menni :-). A napozás után be is mentem úszni egy nagyot. Egész csendes a tenger, könnyen lehet úszni benne.

Lassan elindultunk ebédelni, egy Thai étteremben tudtunk rendelni vegetáriánus kaját. Édes-savanyú curry-t ettem, és zöldségsalátát. Ebéd után vettem még pár dolgot, utána indultunk a Thaibox edzésre. Első alkalommal az egész csapat kipróbálta, kíváncsi leszek, hányan jönnek el holnap is.

A többieket egyből bevitték a ringbe, és két edző tanította nekik a rúgásokat és az ütéseket. Előtte persze volt ugrókötél meg bemelegítés. Nekem meg a szokásos futás, ugrókötél, árnyékbox, és utána beállítottak sparringolni egy orosz gyerekkel. Elkezdtük, na ez teljes erőből küldte a parasztlengőket, szerencsére még nálam is lassúbb volt, így el tudtam hajolni a legtöbbje elől, csak egy-kettőt kaptam be. Jó sokat mozogtam, ütöttem, így egy menet alatt kifáradt az ellenfelem, a második menet felénél leült, és ugyanígy a negyedikben is. Jó azért az, ha az embernek van állóképessége és végig tud nyomni 4x5 perc sparringot. Úgyhogy az első napot viszonylag sérülésmentesen megúsztam, volt még traktorgumi-püfölés, iskola Mi-vel, meg a szokásos erősítés a végén, kellemesen elfáradtam.

Este még bementünk a városba, mert úgy volt, hogy boxmeccs lesz, de végül kiderült, hogy Chawengben lesz, és nem a főtéren. Úgyhogy némi shoppingolás után haza is tértünk, ránk fért a pihenés.  

Nincsenek megjegyzések: