2019. június 12., szerda

Az Életelixír szimbóluma

Eddig hat szimbólumot kaptam meg Odintól, és a folyamat nem az én erőltetésemre kezdődött, mint ahogy sok mindenbe "bele lettem húzva", amióta a sámánság útján elindultam. Gondoltam, hogy hat szimbólum után jöhetne egy kis pihenő szakasz, de szinte minden dobolásnál, révülésnél megjelenik Odin, vagy valahogy elhív magához, és jön egy újabb. Szívesen írnék blogbejegyzéseket más témákról is, de úgy látszik, ennek az 59 szimbólumnak már át kell jönnie valahogy. Addig legyetek türelemmel, utána (meg közben) lesznek más témák is feldolgozva.

Az eddigi, harcos szimbólumokhoz képest most egy éltető, teremtő, mondhatni megnyilvánító szimbólumot kaptam, az Életelixír szimbólumát. Ez az utazás már a kezdettől is rendkívüli volt, ugyanis az eddigi erőállataim helyett két pillangószárnyú tündérke emelt fel Asgardba, és ott is sok pillangó repdesett Odin körül. Valamint most nem egyedül volt, hanem ott volt mellette Idunn, a fiatalság és termékenység istennője, aki aranyalmákat őriz a kosarában. Ezek a varázslatos aranyalmák biztosítják az Ászok fiatalságát, amíg csak el nem jön a Ragnarök (a végső pusztulás napja a skandináv mitológiában). Rendszeresen szoktak enni belőle, mint a hindu félistenek a mennyei Szóma italból, mely az Életelixír védikus megfelelője. 

Szóval megérkeztem Odinhoz, és megmutatta az eddigi hat szimbólumot, majd egy újabb rúnakövet mutatott. Az új szimbólum neve "Életelixír", és egy gömb alakú üvegcse formájához hasonlít. Az üvegcse szája fölött egy íves vessző van, mintha éppen készülne valami belecsöppeni az üvegbe, belül pedig egy fekvő félhold-alakzat, afölött pedig egy csúcsával felfelé mutató háromszög. Amikor Odin megmutatta a rúnát, nagyon finom, tápláló, női minősége volt, és rózsaszín háttérben arany színnel jelent meg. Odin a torkomba vetítette a rúnát, majd leereszkedett a szívembe, és végül a nemi szerveim környékére. Úgy látszik, ez a három székhelye van az életnek, a teremtésnek. Ezután Idunn aranyalmákat kezdett dobálni a szimbólumba, illetve a torkomba, melyek az Ász istenek fiatalságát is biztosítják. 

Odin elmagyarázta, hogyan kell használni a szimbólumot. Arra a helyre kell kivetíteni, amit szeretnénk megfiatalítani és feltölteni Élettel, például beteg szervre, testrészre, a szívre vagy valamelyik csakrára. Ha van egy tervünk, célunk, belekezdünk valamibe, akkor is lehet használni ezt a szimbólumot, hogy életre keljen az a dolog, vagy ha valami/valaki haldoklik, és meg akarjuk menteni az életét. Csak olyan dolgokra nem szabad kivetíteni, amiknek el kell pusztulnia, például rákos daganatok, kórokozókkal fertőzött területek stb. Ezeket előtte meg kell tisztítani a betegség-energiától. A rossz szándékú, bántó tervek is "halálszagúak", tehát ha azokra használjuk a szimbólumot, ugyanúgy, mint a betegségenergiára vagy destruktív érzelem-felhőre, akkor (mivel a szimbólum nem akar ártani senkinek), a pusztító hatás a felhasználójára fog visszaszállni, és azt fogja megbetegíteni. 

Megkérdeztem, hogy mit jelent a fekvő félhold, és a háromszög. A félhold a vízelemet és az Anyatermészetet képviseli, mely az összetevőket adja az egészséghez és az élethez. A háromszög az isteni tudatot, a Teremtőerőt, a tűz átalakító erejét képviseli, mely a magból csírát, majd életet nyilvánít meg. Az Életelixír lombikja tehát önmagában nem képes életet adni, csak ha benne van egy lélek, mely örök létezésre rendeltetett. Az edény szája fölött lebegő vessző vagy csepp képviseli a lélekszikrát, mely életre fog kelni az üvegcsében, ha Idunn beledobálja az aranyalmáit. Örömmel fogadtam az új szimbólumot, mivel eddig éltető, teremtő minőségűt még nem annyira kaptam. 

Nincsenek megjegyzések: