2015. október 21., szerda

Fitbalance és Jógakonferencia

Mostanában eléggé sűrűre sikerednek a hétvégéim. A múlt hétvégén például szombaton a Fitbalance fesztiválon voltam, míg vasárnap a Jógakonferencián tartottam előadást. A Fitbalance rendezvény a Hungexpon volt, új helyszínen, és pár éves rendezvényről van szó, ami már kinőtte az egynapos kategóriát, de a kétnaposba még talán bele kell nőnie. Az ismerőseim szerint, akik vasárnap is kint voltak, akkor elég nagy látogatottság volt, de a szombatnak inkább nulladik nap hangulata volt. 

Én reggel 9-kor kezdtem a jógateremben egy Ashtangával. A termet elég nehéz volt megtalálni, mert nem volt kiírva, és a női öltözőből nyílt. Minden esetre négyen azért odataláltak, és megtartottuk az Ashtanga órát 40 percben. Utána beültem a gyerekjátszóba, mivel az volt a legcsendesebb hely, és így be tudtam hozni egy kicsit a lemaradásaimat a blogírás terén. Délután 3-kor tartottunk még egy Spartan Girja órát Bánkuti Gabival és a Spartan csapattal. Ezen kb 15-20 ember vett részt, plusz a spártások, jó hangulatban telt az óra. 

Vasárnap a Gellért Hotelbe voltam hivatalos a Magyar Jógaoktatók Szövetsége által szervezett jógakonferenciára. Itt csak előadások voltak, Dr. Daubner Béla tartotta a nyitó előadást, majd én következtem, a "Boldog jógaoktató" címmel tartottam előadást a jóga és a marketing kapcsolatáról. Utána a szünetben még meghallgattuk a Kaan Luum együttest, majd elindultunk Lolával a gellérthegyi csúszdaparkba. A mostani hétvége is eléggé eseménydúsnak ígérkezik. 

31-én, azaz szombat reggel girja-versennyel kezdünk a Thor Gymben, majd a Syma csarnokba kell érnem délre a Fittarénára. Ott is Ashtanga órát fogok tartani, miközben Bánkuti Gabi és a sártás csapat párhuzamosan Spartan Fighter edzést tartanak a Brutál teremben. Délután is lesz még Spárta az IWI-standon, ajánlom, hogy próbáljátok ki, ha szeretnétek edzeni egy jót. 

Mi még visszamegyünk az eredményhirdetésre a Thor Gymbe, remélem elhozzuk az érmeket! Vasárnap pedig költözni fogunk, és így kipihenve vághatunk neki a jövő hétnek. Az Erő legyen veletek!

Nincsenek megjegyzések: