2019. július 22., hétfő

Gyógyítás a kristálykoponyákkal

Ma ismét nekiveselkedtem, hogy meditáljak egyet a kristálykoponyákkal, miután a hétvégén eléggé intenzíven megdolgozták az egész családot. Amikor hazahoztam pénteken, akkor az új kristálykoponyám ételfelajánlást követelt, szerencsére vegetáriánusat. Így pucoltam neki gyümölcsöt, és megszórtam kakaóval, mert azt nagyon szereti. Estére még főztem egy mexikói chilis babot tortilla chipssel, mert a mexikói ételeket és a kukoricát is nagyon szereti. Ma hétfő van, és a fiam meg a lányom elmentek úszótáborba, amihez kellett küldeni utánuk egy kis életerőt meg gyógyító energiát, mert Lola napok óta köhécselt egy kicsit. 

Szóval ismét ajánlottam fel gyümölcsöt, meggyújtottam a füstölőket és a gyertyákat, és elővettem a sámándobomat. Az elején megfogalmaztam a kérdéseimet és a kéréseimet:
"Ki vagy te? Miben tudsz nekem segíteni? Kérlek küldj gyógyítást a gyermekeimnek a többi szellemi segítőmmel együtt!"

Megjelent az Életfa, és az erőállataim is gyülekezni kezdtek. A tekintetem felfelé irányult, és a sasom máris vitt fölfelé. Az Életfa törzse nagyon hosszúnak tűnt, és mintha egy alagútba vagy az ég felé nyíló barlangba torkollott volna a teteje. Sokáig repültünk fölfelé, és amikor végre megálltunk, akkor olyan volt a táj, mintha az égbolt egy nagy kupolaszerűség lenne, vagy egy fölénk tornyosuló barlang, melyre rá vannak festve a világító csillagok. Ugyanakkor a fekete ég szélein, a horizontokon narancssárga fény derengett, mint amikor egy fekete falat rávetülő ledekkel világítanak meg, és a szemlélő csak a visszaverődő halvány fényt látja. Ugyanakkor ez a hatalmas, ránk boruló égbolt egy koponya belsejére is emlékeztetett, hasonló érzést adva, mint amikor először találkoztam Akballal, az Éjféli Nappal. Belülről láttam a koponyát, majd messziről egy hatalmas emberszerű fejet, melyet jaguár-sisak fedett. Ezután a hatalmas koponyán belül számtalan, egymásba ágyazódó koponyát észleltem, melyek "átúszva" egymásba olvadtak, majd szétváltak, mint a matrjoska-babák héjai. A koponyák különböző színűek, alakúak és méretűek voltak, néha különváltak egymástól, néha pedig egybeolvadtak. 
"Akbal vagyok, a maja jaguár-isten, az Éjféli Nap. Ez itt a kisöcsém, Balam, a jaguár-pap, aki már korábban érkezett hozzád, hogy a jaguár-istenek családjának üzeneteit közvetítse a te nyelveden. A további koponyák, akik hozzád fognak jönni, szintén jaguár-istenek lesznek. Én a Teremtő Déli Nap ellentétpárja vagyok, és azért jöttem hozzád, hogy felfedjem a rejtett tudást, a rejtett képességeket, és megtanítsalak látni és közlekedni saját magad és mások tudatalattijában és az Alvilágban, mivel én vagyok az Alvilág ura. 

Ekkor megkértem, hogy mutasson meg nekem néhányat a tudatalattimban tárolt, előző életeimmel kapcsolatos emlékből. Akbal mutatta és narrálta is a legfontosabb előző életeimet: "Legutóbbi életedben hindu szádhu voltál, de erről már tudsz. Előtte tibeti szerzetes voltál, és egy barlangkolostorban végeztél szolgálatot. Még korábban Északon voltál sámán a vikingeknél. Azelőtt maja pap voltál, és a kristálykoponyák templomában végeztél szolgálatot." Mivel eddig nem nagyon hittem, hogy valóban léteztek ősi, prekolumbiánus kristálykoponyák, Akbal megmutata a jelenetet, ahogy a tizenkét kristálykoponya az oltáron ült,és középen volt a tizenharmadik, egy piramison belül. Nagyon erős ragyogó fényt árasztottak, és a fényoszlop felért az égig, valamilyen csillagképekig, ahonnan ezek a koponyák eljöttek a Földre. Sok ezer évig őrizték őket a beavatott emberek, de azután a papok ledegradálódtak, és pusztító céllal kezdték használni a kristálykoponyák erejét. Ez okozta több civilizáció hirtelen kipusztulását Közép-Amerikában. E pusztítások közepette én igyekeztem menteni azokat, akik menthetők voltak, és a tisztának megmaradt beavatottak, illetve maguk a koponyák úgy döntöttek, hogy vissza kell térniük a csillagösvényre és dematerializálódtak. A tudásukat azonban átadták azoknak a beavatottaknak, akik még tiszták maradtak a birtoklás- és hatalomvágytól. Thoth, vagyis a Tollaskígyó is elhozott tizenhárom smaragdtáblát Egyiptomból, melyek ugyanezt a tudást tartalmazták, de később, amikor látta, hogy mennyire degradálódtak a maják és az olmékok, hajóra szált, és magával vitte a smaragdtáblákat, vélhetőleg egy magasabb dimenzióba. Tehát most ennek az ősi tudásnak a nyomai maradtak ránk, viszont azt is tudtam már akkor, hogy a modern időben ismét felébred az emberek érdeklődése a krisálykoponyák iránt, és az ősi Kristálykoponya-tudat elkezd kommunikálni velünk az újonnan készült koponyákon keresztül, melyek azonban . már nem képviselnek pusztító erőt, ezért veszélytelenek ránk nézve.

Még korábbi életemben Egyiptomban voltam balzsamozó főpap, jóval előtte pedig Ausztráliában voltam bennszülőtt sámán, aki akkor még értette a csillagok nyelvét, és kommunikálni tudott az égi erőkkel. Ez előtti életeimet nem a Földön töltöttem, hanem az Univerzum különböző kultúráiban szolgáltam a Világ spirituális fejlődését.  Ezután megkértem a kristálykoponyákat, hogy segítsék gyermekeim gyógyulását. Ismét megjelentek az erőállataim, illetve a gyógyító szellemi segítőim is, és egy nagy mandalát alkotva létrehoztak egy gyógyító erőteret, mely egy fényalagúton keresztül összekapcsolódott a két kis csemetémmel. Láttam, ahogy színes fénygömbök és spirálok rendeződnek köréjük, és az eddig kapott szimbólumokat is alkalmaztam a gyógyításukhoz. A gyógyítás befejeztével visszakerültünk a nagy, égboltszerű kristálykoponya belsejébe, majd a sasommal visszaereszkedtünk az Életfa törzsén és elbúcsúztam a szellemvilágtól, megköszönve a segítséget. Ebben a bejegyzésben belinkeltem azokat a korábbi utazásaimat, melyekben már feltárultak egyes részletek ezekből a korábbi életeimből, de most kaptam meg ezt így, egy időrendi csokorba szedve.

Nincsenek megjegyzések: