2021. január 29., péntek

A Csillagőrzők rítusa

A Csillagőrzők rítusa (Mosoq Karpay)

A Csillagőrzők rítusa a Munay Ki nyolcadik rítusa. Alberto Villoldo szerint A Csillagőrzők rítusának a neve quechua nyelven mosoq karpay, ami azt jelenti, hogy „új, vagy eljövendő rítus”. Ez a rítus az eljövendő időkre készít fel. Abban segít, hogy a beavatandó fizikai testében beinduljanak azok az evolúciós átalakulások, melyek végül a tudati frekvenciájának megemelkedéséhez és a fénylénnyé (Homo Luminoussá) válásának folyamatához vezetnek. A q'erok szerint e folyamat hatására az öregedési folyamatok lelassulnak, a dns-ben új információk jelennek meg, és ellenállóvá válunk az új és régi betegségekkel szemben. A Csillagőrzők elfogadják azt, hogy ők a Nap gyermekei, és hogy mindig is azok voltak.

Voltaképpen a testünk minden építőköve, a különböző atomok és elemek csillagporból alakultak ki, évmilliók evolúciós folyamatai során. Ez az „új rítus” arra emlékeztet, hogy a csillagok gyermekei vagyunk, és arra is, hogy evolúciós folyamatunk új fázisának kapujába érkeztünk, ahol a Szellemvilággal való összekapcsolódás során átlényegülünk Homo Luminoussá, és elősegítjük azt, hogy az Emberiség elérje a kurak akullek tudatállapoton is túlmutató, ötödik tudati szintet. Joan Parisi Wilcox szerint az ötödik tudatszinttel kapcsolatos mosoq karpay rítus az inka prófécia részét képezi, és a q'erok még csak várják, hogy megkapják ezt a rítust, amikor az emberiség valóban készen áll az átlépésre az ötödik „dimenzióba”, azaz tudatállapotba:

Az összekapcsolt tudat, a kollektív elme erőteljes húzóereje folyamatosan zsugorítja a hullám-funkciót, hogy a kvantumfizika terminológiájával éljek, hogy egy lehetséges jövőt mérhetővé tegyen a téridőben, vagyis valósággá változtassa azt. E speciális rezgésű időszak alatt az emberi tudat hatalmas fejlődési lehetőségeket járhat be, ami hihetetlen gyógyító erők elsajátítását eredményezheti. Ez a tévedhetetlen gyógyító képesség jelzi a szent munka „ötödik szintjét”, vagyis a földön megnyilvánuló ötödik emberi tudatszintet, melyet egy új karpay, a mosoq karpay nevű beavatási szertartás fog előrejelezni. Ez a szertartás még nem létezik, és az összes andoki paqo erre vár. Az ötödik szintre úgy is gondolhatunk, mint a hopik vagy a maják által jósolt Ötödik Világra, egy új korszakra, mely lehetővé teszi az újfajta emberi lény kialakulását. Ezen időszak alatt, amikor a gyógyító képességeink teljesen kibontakoznak, elkezdhetünk eltávolodni a fizikai evolúció determinisztikus folyamától a tudati evolúció kreatívabb folyama felé. Vagyis az élet hangsúlya a fizikai kifejeződésről áthelyeződik az energetikaira. Közelebb kerülünk ahhoz, hogy valódi fény-lényekké, a Nap szó szerinti gyermekeivé váljunk.”

Nincsenek megjegyzések: