2021. január 22., péntek

A Bölcsességőrzők rítusa - lélekutazás

A Bölcsességőrzők rítusa – lélekutazás

A Bölcsességőrzők rítusa a Munay Ki hatodik beavatása.

Hunyd be a szemedet és jelenítsd meg magad előtt az Életfát. Fejezd ki a szándékodat, hogy a Felső Világba szeretnél utazni, hogy kapcsolatba tudj lépni az isteni férfi-minőséggel. A hatodik rítusban, a Bölcsességőrzők rítusában össze fogsz kapcsolódni az ősi gyógyítók, férfiak és nők láncolatával, akik legyőzték a halált, és kiléptek az időből. A Bölcsességőrzők feladata az, hogy megőrizzék a tanításokat, és átadják őket, amikor és akinek kell.

Képzeld el, ahogy az Életfádtól elindulva egy nagy hegy felé veszed az utadat. Ez lesz a „feljáró” a Felső Világba. Indulj el a hegynek fölfelé, és ahogy mászol, lehetőséged lesz békét kötni némelyik akadállyal, melyek a múltadban vannak, békét köthetsz a félelmeiddel és az ellenségeiddel. Ezeket az akadályokat gyakran saját magunk teremtjük az önmagunkról alkotott tévképzetekkel. Gyerekkori benyomásokkal, amikor úgy éreztük, hogy nem szeretnek, nem kellünk senkinek, nem támogat senki.

Ahogy haladsz felfelé a hegyen, idézz fel egy olyan eseményt az életedben, amikor megtapasztaltad ezt a hátrahagyottságot, legyőzöttséget, szégyent, vereséget. Hangolódj rá a szívedre, és vissza fog vinni abba az időbe, amelyet meg kell gyógyítani, és ahol elvesztetted, hátrahagytad az erődet, mely ott vár, hogy visszahozd. Figyeld meg, hogy a testedben nem jelenik-e meg valamilyen feszültség. Lélegezd tele kedvességgel ezt a múltbeli jelenetet. Ha úgy érzed, hogy túlzottan megvisel a trauma felidézése, akkor fókuszálj a légzésedre, és térj vissza a hegyre, folytasd az utadat fölfelé.

Figyeld meg a fiatalkori énedet, hogy mit érzett, mint látott, mit hallott, és mindez mit váltott ki benne. Milyen hiedelmet ültetett el? Hogy nem vagy szeretetreméltó, nem vagy elég jó, hibáztál, vagy bűntudatod van? Figyeld meg és tudatosítsd a gondolati és érzelmi mintát, amit a trauma létrehozott benned.

Most hívd a kristály-Kondort, és válj eggyé vele! Lépj bele a kristály-szívébe, melyben védett vagy a múltad minden negatív élményétől, és a Kondor szárnya a múltbeli énedről is lesöpri a negatív lenyomatokat. Kérdezd meg, hogy mit tanulhatsz ebből az élményből. Szabadítsd ki magad a súlya alól, és áldd meg fiatalkori énedet!

Szárnyalj tovább a Kondorral, egészen be a felhők sűrűjébe! Érezd, ahogy a felhők között suhanva hátrahagyod a Középső Világbeli egódat, és megtisztulva léphetsz a Felső Világba, mely a felhők fölött ragyog. Egy havas hegycsúcson vagy a Kondorban, és érzed a hideg hegyi fuvallatot, látod az égbolt kristálytiszta ragyogását. Most a Kondor egy ősi templom felé közeledik – ez a te Férfi minőséged személyes temploma. A közepén, az oltáron egy tűz lobog. Rájössz, hogy sokszor jártál már itt és őrizted a tüzet.

Ha körülnézel, látod a szakrális férfi erő mindenféle megnyilvánulását, szimbólumokat, szobrokat, képeket, melyeket te helyeztél itt el, és melyek a számodra képviselik az isteni Férfi elvet. Minden érzékeddel érezd a jelenlétet: a tűz melengető fényét és hőjét, a füst és a füstölők szagát, a felajánlott italok illatát és a zenét, mely a szertartást kíséri. Most a Kondor lassan átváltozik férfi-istenné, azt a formát veszi fel, melyben számodra az Isten megjelenik férfiként. Figyeld meg, hogyan néz ki!

Nézz fel rá, és figyeld meg, hogyan viselkedik, milyen szavakkal köszönt? Odaint magához és melegen átölel, mint régi barátját. Ahogy átölel, érezd, ahogy az erő hullámai feltöltik az összes sejtedet. Érezd, ahogy az isteni férfi erő felébred benned és feltölt, az örök Napból kiindulva és a nyolcadik csakrádon keresztül alászállva végighalad a gerincoszlopon és a csakrákon, egészen le a talpadig, majd a talajon keresztül elnyeli Pacsamama. Utána visszatér a fénykígyó, és alulról felfelé végig beborít, a fejed búbjáig, és újra kezdődik a körforgás, lefelé és fölfelé.

Amikor teljesen feltöltődtél energiával, akkor a férfi-isten megnyitja ölelését, eltűnik a kolostor, és egy hegycsúcson állsz. Egy körben állnak körülötted a férfierő különböző isteni megnyilvánulásai, az archetípusok, tanítók, szellemi vezetők, apák, nagyapák, harcosok, védelmezők – ők mindannyian teremtenek, őriznek és védelmeznek. Megismered azokat, akik a Bölcsességet őrzik a hegycsúcsokon. Foglald el a helyedet közöttük. Figyeld meg, ahogy üdvözölnek, és érezheted a sok szertartást, beavatást, teremtést, gyógyítást, amit közösen véghezvittetek az idők kezdete óta. Érezd a nagy, hősi munkából származó elégedettséget.

Magad előtt a havon megpillanthatod az üzenetet, amit a Férfi-isten küldött neked. Ajándékot ad neked, melyet meg kell osztanod majd a világgal, és tanítást, melyet még sok másik fog követni. Lélegezz mélyen, hangolódj a szívedre, és hagyd, hogy a belső bölcsességed vezessen. Lehet, hogy látod a szavakat, vagy megérzed a választ a szívedben. Az is lehet, hogy majd később, álmaidban fog megjönni a válasz.

Most pedig tegyél te is felajánlást Istennek egy ígéret formájában: hogyan fogsz vigyázni a Földre, őrizni a tudást, a szakrális férfi-erőt, és megvédeni másokat. Hangolódj a szívedre, és akkor tudni fogod a választ.

Hajolj meg a férfi-isten előtt, és búcsúzz el tőle. Képzeld el, ahogy elindulsz lefelé a hegygerincen, és ahogy áthaladsz a felhőkön, újra „visszaveszel” magadra mindent, ami a Középső Világban hozzád tartozik. Ahogy tovább haladsz lefelé a lejtőn, emlékezz az üzenetre és a tanításra, amit kaptál, vagy arra a csatornára, melyen keresztül kapcsolódni tudsz az ősi tanításokhoz. Érezd a hegy szellemét a lelkedben, és lassan közelítsd meg az Életfádat, míg végül alatta nem találod magadat. Köszönd meg az Életfának az utazást, és térj vissza a fizikai testedbe, a fizikai valóságba, majd lassan nyisd ki a szemeidet. Ne felejtsd el leírni azokat a fontos dolgokat, amiket az utazás során kaptál!

Nincsenek megjegyzések: