2021. január 25., hétfő

A Földőrzők rítusa - lélekutazás

A Földőrzők rítusa – lélekutazás

Az alábbi lélekutazásban a Középső Világot fogjuk meglátogatni, hogy kifejezzük hálánkat a Földnek, és fejlesszük a kapcsolatunkat a Galaxis Őrzőivel, akik az élet felügyelői a Földön. Puma szerint két osztályuk van: Teksi Muyu Michik (a Kozmikus Kertészek) és Teksi Muyu Kavarek (a Kozmikus Őrzők). A Munay Ki hetedik rítusa a Földőrzők rítusa: azokhoz a Földőrzőkhöz fogunk kapcsolódni, akik a csillagok között utaznak, és vigyázzák parányi kék bolygónkat, valamint létezésbe álmodják az Új Világot.

A q'ero kozmológiában a földi világkorszakok váltakozását Pacsakutinak nevezik. A mostani Pacsakuti 1993 és 2021 között zajlott le, és a Földőrzők most álmodják valóságra az Emberiség új sarjait, akik a Szivárvány Hét Sugarának Gyermekei, és a Föld összes spirituális hagyományát egyesíteni fogják.

Hunyd be a szemedet és jelenítsd meg magad előtt az Életfát. Fejezd ki a szándékodat, hogy a Középső Világba szeretnél utazni, hogy kapcsolatba tudj lépni Földőrzőkkel. Képzeld el azt, hogy az Életfa előtt állsz, és hívod Quetzalkoatlt, a Középső Világ őrzőjét, hogy jelenjen meg. A tollaskígyó lassan leereszkedik az égboltról. Kérd meg, hogy vigyen el magával, hogy találkozhass a Földőrzőkkel.

Kapaszkodj fel a hátára, vagy válj eggyé vele, és engedd, hogy magával vigyen, ahogy ismét az égbe emelkedik, és kiterjeszti széles szárnyait. Figyeld meg a Föld látképeit magad alatt: a szántóföldeket, legelőket, homokos partokat, kék óceánokat és a havas hegycsúcsokat. Egyre magasabbra emelkedtek, és lassan behatoltok a felhőrétegbe. Mint ahogy korábban is, engedd, hogy átmossanak a felhők, és megszabadítsanak mindattól, amire nem lesz szükséged ezen az utazáson.

Amikor készen állsz, Quetzalkoatl még magasabbra emelkedik, és végül átszelitek a felhők rétegét, és a sötét űrben megpillantjátok a Napkorongot, amint beragyogja a Föld horizontját. Még magasabbra emelkedtek, míg végül az egész Földet egy gömbnek látod. Nyisd meg a szívedet, és fogadd be a Föld teljességét, érezd, ahogy lüktet benned, és ahogy az őrzőjévé válsz. Ízleld meg áldott kapcsolatodat a Földanyával.

Ezután még messzebb emelkedtek az űrbe, és Quetzalkoatl egyre közelebb visz a Naphoz, naprendszerünk központi csillagához. Egyre kisebbnek látod a Földet, míg végül már csak egy parányi kék gömb, és a figyelmed a Nap hatalmas, izzó tűzgömbje felé fordul. Érzed, ahogy a Nap életet adó hője átizzítja a tested minden egyes sejtjét, ahogy egyre közelebb kerültök hozzá.

Quetzalkoatl biztonságban védelmez téged, ahogy közelebb értek a Galaxis őrzőihez, akik a földi élet védelmezői, és egy kört alkotnak a Nap körül. Mit mondanak neked, amikor üdvözölnek maguk között? Hellyel kínálnak a körben, és ahogy elfoglalod a helyedet, a fény és a szeretet hullámai járják át tested minden egyes sejtjét. Emlékezz rá, mennyire fenséges érzés újra elfoglalni itt a helyedet, a Földőrzők körében!

Előtted, a Nap bolygó felszínén megjelenik egy üzenet, mely neked szól, és emlékeztet arra, mit jelent Földőrzővé válni. Lélegezz mélyen, kapcsolódj össze a szíveddel. Engedd, hogy a saját belső bölcsességed vezessen! Lehet, hogy látni fogod a szavakat, vagy egy érzés jelenik meg a szívedben, a hasadban. Az is lehet, hogy később vagy álmodban kapod meg a választ.

Ajánlj fel egy ajándékot a Földőrzőknek egy olyan ígéret formájában, amit meg tudsz tenni a Földőrzők és a Földanya tiszteletére és örömére. Hallgass a szívedre, mert az tudja a választ. Hajolj meg hálával, és búcsúzz el a többi Földőrzőtől, madj képzeld el, hogy visszafelé tartasz a Földre Quetzalkoatl hátán. Ahogy haladtok a sötét űrben, egyre közelebb értek a parányi kék bolygóhoz, majd végül belemerültök a felhőtakaróba. Ahogy áthaladsz a felhőtakarón, képzeld el, hogy „visszaveszel” magadra mindent, amit odafele úton hátrahagytál.

Most ereszkedj tovább lefelé az égen keresztül, magaddal hozva az Őrzők üzenetét, és a kapcsolatot velük. Érezd, hogy Inti, a Nap-apa átjárja a lelkedet. Fokozatosan megközelítitek az Életfát, és végül Quetzalkoatl letesz téged a fa alatt. Köszönd meg neki az utat, és ő viszonozni fogja a szeretetedet, mielőtt eltávozik az égbe. Köszönd meg az Életfának is az utazást, és térj vissza a fizikai testedbe, a fizikai valóságba, majd lassan nyisd ki a szemeidet. Ne felejtsd el leírni azokat a fontos dolgokat, amiket az utazás során kaptál!


Nincsenek megjegyzések: