2021. január 30., szombat

A Csillagőrzők rítusa - lélekutazás

A Csillagőrzők rítusa – lélekutazás

A Csillagőrzők rítusa a Munay Ki nyolcadik rítusa. Az alábbi lélekutazást a nyolcadik rítus átadása előtt vagy után érdemes elvégezni. A Felső Világba fogunk utazni, hogy elősegítsük a Homo Luminoussá (fénylénnyé) válásunkat. Az utazás során új információkhoz jut a DNS-ünk, és találkozni fogunk a Nap Gyermekeivel, akik a jövőben léteznek és onnan fognak megérkezni a Földre. A Csillagőrzők rítusa során hívni fogjuk a csillagokban lakozó fivéreinket és nővéreinket. A Csillagőrző feladata az, hogy fejlődjön és felkészítsen másokat és önmagát az elkövetkezendő időkre.

Hunyd be a szemedet és jelenítsd meg magad előtt az Életfát. Fejezd ki a szándékodat, hogy a Felső Világba szeretnél utazni, hogy kapcsolatba tudj lépni Csillagőrzőkkel. Képzeld el azt, hogy az Életfa előtt állsz, és megjelenik egy tornádú, mely egyre magasabb tölcsérré kezd alakulni. Nagy és erős, de nem kell félni tőle, mert nem jelent veszélyt a számodra. Amikor belépsz a tornádó tölcsérébe, akkor finoman megemel, és egyre feljebb kerülsz, amikor visszanézel, már egyre kisebbnek látod az Életfa koronáját. Ahogy emelkedsz, azt veszed észre, hogy egyre sűrűbb felhők vesznek körül, annyira sűrű felhők, hogy ki is tudsz lépni a felhőre a tornádóból. Ahogy a felhőben sétálsz, érzed, hogy minden, ami a Középső Világbeli énedhez tartozik, és nincs rá szükséged az utazás során, fokozatosan lemállik rólad.

Végül kilépsz a felhők közül, és egy gyönyörű palota bejáratánál találod magadat, amely a te élményeidnek, mentális lenyomataidnak megfelelő szimbolikában jelenik meg. Valamilyen mesebeli, északi, keleti, vagy akár földönkívüli stílusú vagy kristálypalota is lehet, amit látsz. Merészkedj be a palotába, és nézz körül! Hívd Pacsakutit, a Felső Világ őrzőjét (Ő is bármilyen attribútumokkal felruházva, bármelyik mondakőr isteni vagy angyali archetípusaként megjelenhet előtted). Pacsakuti az, aki „átfordítja” az időt és a teret, ezzel változásokat hozva a világtörténelembe. Kérd meg, hogy vigyen el, vagy utazzon veled a Csillagőrzőkhöz és a Nap Gyermekeihez.

Most megfigyelheted, hogy Pacsakuti megnyit egy fényalagutat, amelyen keresztül a Naphoz fogtok utazni. Fogd meg Pacsakuti kezét, és merülj bele a folyékony fénybe, mely a szivárvány minden színében ragyog! Egy pillanat alatt ott teremtek a Nap előtt, nem tart annyi ideig az utazás, mint Quetzalkoatl-lal. Engedd, hogy Pacsakuti bevigyen téged a Nap közepébe! Ebben a hatalmas, izzó csillagban a Földek milliói férnének el, és bár a hője elképzelhetetlenül intenzív, ne félj, mert nem fog ártani neked. Engedd. Hogy a Nap ragyogó sugárzása átitassa minden sejtedet gyógyító fényével és erejével, és átírja a DNS-edet, hogy az öregedési folyamataid lelassuljanak, és a betegségekkel szembeni ellenállóképességed megnövekedjék. Lélegezd be a fényt, és tudd, hogy a Nap Gyermeke vagy, és mindig az leszel.

A mi Napunk csupán egy a Galaxis 200 milliárd csillaga közül. Kérd meg most Pacsakutit, hogy vigyen el a Központi Napba, mely az inkák szerint sohasem nyugszik le, ás sohasem kel fel. Egy hatalmas fekete lyukhoz értek, melyet vörös és fehér csillagok koszorúja vesz körül (ők a Csillagőrzők). Fürödj meg e csillagok fényében, és foglald el a helyedet a Csillagőrzők között, majd tudd meg, hogy milyen üzenetet akarnak átadni neked!

Most figyeld meg, ahogy Pacsakuti kinyújtja a kezét, és megmutatja neked a Központi Napot a Galaxis összes csillagával összekötő Ley-vonalakat, majd az univerzum összes csillagához vezető vonalakat is. Engedd, hogy Pacsakuti szempillantás alatt vigyen csillagról csillagra, hogy üdvözölhessetek minden Csillagőrzőt! Figyeld meg a csillagokat: melyik milyen, mekkora, milyen színű, hány csillagból áll, milyen történetet mesél?

Most kérd meg Pacsakutit, hogy mutassa meg a Te csillagodat, amelyiknek te leszel az őrzője! A születése pillanatától mutassa meg, hogyan fejlődik és alakul ez a csillag, és hogyan robban fel, hogy szupernóvává váljon? Milyen üzenetet hordoz a számodra? Ez a csillag és az őrzője egy Estrella, és a Földön egy bizonyos Apu (hegy vagy erőhely) fogja képviselni az erejét, amelyhez a csillagod majd el fog vezetni. Köszönd meg az üzenetet, amit kaptál a csillagodtól!

Most kérd meg Pacsakutit, hogy vigyen el a Nap Gyermekeihez, a te gyermekeidhez, akik tízezer év múlva a Földön lesznek. Még ha azt hiszed is, hogy nem lesznek akkorra vér szerinti leszármazottaid, az örökséged tovább fog élni valakiben! Kövesd Pacsakutit az időn keresztül, ahogy a létezésed aranyfonalát követve megnyit egy portált a jövő felé.

Lépj be a portálba, és eljutsz a jövőbe, ahol találkozol a gyermekeiddel, a Nap Gyermekeivel, akik szaladva köszöntenek és átölelnek. Üzenetet hoztak neked és az emberiségnek a jövőből. Köszönd meg az üzenetet, és kérd meg Pacsakutit, hogy vigyen vissza a jelenbe. Visszaléptek a portálon keresztül, és megint a mennyei palotánál találod magadat. Köszönd meg Pacsakutinak az utazást, és emlékezz rá, hogy ő mindig ott lesz, ha ismét utazni szeretnél a dimenziók között, csak hívnod kell.

Most lépj vissza a felhők közé. Ahogy lépkedsz, érzékeld, hogy minden visszatér hozzád, amit az odafelé úton „levetkőztél” a felhőben. Lépj ki a tornádód tetejére, és lassan kezdj el lefelé ereszkedni a kürtőjében. Fokozatosan megpillantod az Életfa lombkoronáját, ahogy egy parányi pontból egyre nagyobb lesz, ahogy közelebb kerül hozzád, míg végül a tornádó finoman letesz a fa tövénél. Köszönd meg az Életfának is az utazást, és térj vissza a fizikai testedbe, a fizikai valóságba, majd lassan nyisd ki a szemeidet. Ne felejtsd el leírni azokat a fontos dolgokat, amiket az utazás során kaptál!

Nincsenek megjegyzések: