2021. augusztus 16., hétfő

A Természet-anya és Természet-apa megtalálása

13. A paqarina és az itu apu megtalálása

Korábban írtam már egy blogot a Paqarina (Természet-anya) és az Itu Apu (Természet-apa) jelentőségéáről. Az alábbi lélekutazás viszont abban  segít abban, hogy rátaláljunk a paqarinánkra (természet-anyánkra, vagyis arra a női természet-szellemre, aki a születési helyünk közelében található), valamint az itu apunkra (vagyis a férfi természet-szellemre, aki a születési helyünk közelében található).

1. Helyezkedj el fekve, vagy ülve, ha dobolni fogsz magadnak, vagy kapcsolj be egy dobolós zenét. Lazítsd el magadat, a légzésedre koncentrálva. Engedj el minden hétköznapi gondolatot, és fogalmazd meg magadban, hogy a paqarina és az itu apu megkeresésére indulsz.

  1. Érkezz meg az Életfához, és hívd a belső gyermekedet. Sokszor azt gondoljuk, hogy a belső gyermekkel csak úgy lehet dolgozni, hogy gyógyítgatjuk, szeretgetjük, vigasztaljuk. Viszont a belső gyermek magában hordozza azt a spirituális erőt, amellyel megérkeztünk ebbe a világba, és sok mindent meg tud tanítani felnőttkorban is az elfeledett játékos, spontán, mágikus világlátásból.

  2. Kérd meg belső gyermekedet, hogy vezessen el először a paqarinádhoz, majd az itu apudhoz. A sorrend fordított is lehet, bízd rá magad a belső gyermekre! Lehet, hogy az utazás során visszakerülsz gyermekkorodba vagy átéled a születésedet, sőt, az is lehet, hogy az Életfa vagy a Földanya méhében megéled a magzati időszakot. Ezek a folyamatok az abban az időben esetleg átélt traumák gyógyítását is elősegítik.

  1. A belső gyermek el fog vinni egy helyre, amely a születési helyed közelében található. Lehet, hogy felismered, de ha nem, akkor is érdemes körülnézni, keresgélni a születési helyed körül, és rá fogsz lelni. A paqarina lehet egy női természet-szellem, például folyó, patak, tó, forrás, völgy, barlang, de még akár egy hegy is. Amikor megérkeztél, és a belső gyermek megmutatta, hogy itt van a paqarinád, akkor üdvözölheted, felajánlhatsz neki imákat vagy valamilyen felajánlást, amelyet majd a fizikai világban, a természetszellem helyén is megtehetsz.

  2. Utána kérd meg a belső gyermeket, hogy vigyen el az itu apuhoz. Az itu apu egy férfiszellem, például hegy, domb, kiemelkedés, dűne, félsziget, de akár egy folyó is lehet. Amikor megérkeztél, és a belső gyermek megmutatta, hogy itt van az itu apud, akkor üdvözölheted, felajánlhatsz neki imákat vagy valamilyen felajánlást, amelyet majd a fizikai világban, a természetszellem helyén is megtehetsz.

  3. Ezután mondj köszönetet a belső gyermekednek, és térjetek vissza az Életfához. Az utazás befejeztével térj vissza a fizikai valóságba.

Nincsenek megjegyzések: