2021. augusztus 9., hétfő

Természet-anya és Természet-apa

Mint ahogyan az embernek van egy biológiaia anyja és apja, akiktől a testét kapja, ugyanúgy mindannyian rendelkezünk egy-egy női és férfi természet-szellemmel, akik születésünktől fogva vigyázzák utunkat és életünket, valamint egy szerencsecsillaggal is, mely a Felső Világból felügyeli földi boldogulásunkat. Tulajdonképpen a szerencsecsillag (estrella) a Felső Világbeli (hanak pacsa) őrzőszellemünk. Az Itu Apu (Természet-apa) egy olyan férfi természetszellem, aki a születési helyünk közelében él, és a Kaj Pacsa (Középső Világbeli) örzöszellemünk. Míg a Paqarina (Természet-anya) egy olyan női természet-szellem, aki a születési helyünk közelében él, és az Alsó Világbeli (Ukhu Pacsa) őrzőszellemünk. 

A paqarina lehet egy női természet-szellem, például folyó, patak, tó, forrás, völgy, barlang, de még akár egy hegy is. Az itu apu egy férfiszellem, például hegy, domb, kiemelkedés, dűne, félsziget, de akár egy folyó is lehet. Használd a sámánutazást és egy jó alapos térképet, mely a közvetlen születési helyed körüli környéket mutatja, hogy rátalálj a paqarinádra és az itu apu-dra. Látogasd meg a fizikai valóságban is ezeket a helyeket és végezz felajánlást (erről később részletesebben fogok írni), vagy fogj össze három koka-levelet (nálunk babérlevéllel is lehet helyettesíteni), és a fohászodat belemondva, fújj rá a koka-levelekre, majdf ajánd fel őket a ely szellemének. A szerencsecsillag megtalálásáról már korábban írtam egy blogbejegyzést. 

Miután mindhármat sikerült azonosítanod, elvégezheted a szamincsakuj és a szaivacsakuj gyakorlatot az alábbi kiegészítésekkel:

1. Miután lefelé és felfelé is feltöltődtél számíval a Kozmoszból és a Földanyából, add hozzá a szeretetedet ehez a számíhoz, és ajánld fel közvetlenül a szerencsecsillagodnak! Most fogadd be az estrella ragyogását és számíját az energiabuborékodba!

2. Most ismét ajánld fel szeretettel a számít a szerencsecsillagodnak, és kérd meg, hogy áldják meg a paqarinádat és az itu apudat. Utána fogadd be a számít közvetlenül a paqarinádtól és az itu apudtól! 

A paqo-k szerint ez a szoros kapcsolat a Természet-anyával és Természet-apával elengedhetetlen ahhoz, hogy bármiféle energetikai munkát, gyógyulást vagy gyógyítást sikeresen tudjunk végezni. 


Nincsenek megjegyzések: