2021. augusztus 20., péntek

Az energia-övek létrehozása

14. Csumpi Away – az energiaövek létrehozása

Ebben a gyakorlatban a nawi-kat, vagyis az energetikai szemeket öntözzük és hozzuk létre az erő-öveket körülöttük az öt Természet-esszencia segítségével. A gyakorlás kb 20 percet vesz igénybe.

  1. Hozd a figyelmedet a légzésedre és töltsd fel az energiabuborékodat a növények esszenciájával. Nyisd meg az energiabuborékod tetejét és fogadd be a számít a Kozmosztól! Nyisd meg az energiabuborékod alját, és ajánld fel a hucsát a Földanyának (előtte képzelj magad köré egy nagy kristályt)! Érezd az energetikai kapcsolatot a Földdel és a Kozmosszal!

  2. Fogadd el a számít a Földanyától is, cserébe a felajánlott hucsáért, és ajánld fel ezt a nektárt a Kozmosznak és a szerencsecsillagodnak! Ajánld fel az estrellád számíját a paqarinádnak és itu apudnak, és fogadd el az erejüket! Ezáltal összekapcsolod a három világban lévő lélekrészeidet (hanak pacsa – Felső Világ, kay pacsa - Középső Világ, ukhu pacsa – Alsó Világ).

  3. Hozd a figyelmedet a farokcsontod végére, amíg nem érzel ott bizsergést! Nyisd meg a sziki nawit és engedd le a gyökerét a legközelebbi nagy vízbe vagy a föld alatti vízbe! Ajánld fel a hucsádat a Vízanyának a gyökereden keresztül, majd fogadd be a Vízaníya számíját, a „fekete fényt”. Hagyd, hogy ez az energia megtöltse a farokcsonti szemet és gyökeret! Alkalmazd a munay-odat és fond egybe a sziki nawit és a gyökerét egy fekete energia-övbe, mely körülöleli a derekadat! Érezd az erős kapcsolódást a Vízanyához és az energia áramát a medencéd körül! A sziki nawi gyökere előrefelé néz, míg a szem maga hátrafelé a keresztcsont alján. A többi nawi esetében a szem mindig előre néz, a gyökér pedig hátrafelé. A harmadik szemnek nincs külön gyökere hátrafelé.

  4. Hozd a figyelmedet a napfonati csakrára (qosqo nawi), és töltsd fel a felsorolt lépések szerint a Földanya vörös nektárjával, vörös övet formálva a köldök körül!

  5. Hozd a figyelmedet a szívcsakrára (sonqo nawi), és töltsd fel a felsorolt lépések szerint a Nap-apa arany nektárjával, arany övet formálva a mellkas körül!

  6. Hozd a figyelmedet a torokcsakrára (kunka nawi), és töltsd fel a felsorolt lépések szerint a Holdanya, Szélanya és a csillagok ezüst nektárjával, ezüst övet formálva a nyak körül!

  7. Hozd a figyelmedet a jobb és bal szemedre (phana nawi és lloqe nawi), majd a harmadik szemedre (qanchis nawi), és küldj egy bíbor sugarat a Kozmoszba, falajánlva a legtisztább szeretetedet az Ég-apának! Most, hogy felajánlást tettél, megkaphatod az áldó energiát az élő Kozmosztól! Hagyd, hogy átjárja a szemeidet és az elmédet, és áttranszformálja a kétségeidet vagy félelmeidet nektárrá!

  8. Most küldd le ezt a bíbor sugarat a gerincoszlopod mentén az inka maghoz, mely a farokcsont éa a napfonati csakra között helyezkedik el (a Kundaliní nyugvóhelyén). Ahogy áthalad az egyes erő-öveken, az ezüst, arany, vörös és fekete számíkkal is egyesül. Mindegyik nektárt ajánld fel az inka magnak, amíg nem kezd el kihajtani.

  9. Most kérd meg ezt az öt energiát, hogy kerüljenek egyensúlyba az energiabuborékodba, és engedjék eltávozni az esetleges nehéz energiákat (hucsa) a lábaidon keresztül a Földanyába. Ajd hálát a csodálatos tapasztalatért, és amikor úgy érzed, hogy harmóniában és földelve vagy, akkor lassan nyisd ki a szemedet! Figyeld meg, hogyan lüktetnek az erő-öveid, majd jegyezz le minden fontos élményt. A Munay Ki rítusok között is szerepel az „Erő övei” rítus, mely által létrehozzuk ezt az öt erő-övet az energiabuborékban. De persze a beavatás nem helyettesíti a gyakorlást, és a gyakorlás sem adja teljese ugyanazt, mint a beavatás.



Nincsenek megjegyzések: