2021. augusztus 29., vasárnap

Az inka mag kölcsönös öntözése

15. Karpay Ayni – az inka mag kölcsönös öntözése

Ez egy páros energiafeltöltő beavatás, ezért előre el kell dönteni, hogy ki adja először a másiknak, majd a viszonzás jegyében a fogadó adja a párjának.

  1. A befogadó helyezkedjen el ülve, az átadó álljon a háta mögé, felé fordulva.

  2. Az átadó a saját buborékjára koncentrál, és a Munay esszenciája segítségével feltölti a poqpo-ját a személyes erejével. Hívja segítségül a paqarinát, az Itu Aput, a szerencsecsillagát, az erőállatát, a szellemi vezetőit, és fontos, hogy ne kételkedjünk, ne térüljön el a figyelmünk. Azért hívjuk be a személyes erőnket, hogy az egészet átadjuk a befogadónak, és felhatalmazzuk őt vele.

  3. A befogadónak bizalommal kell lennie az átadó felé, és meg kell nyitnia a poqpo-ját, hogy teljes mértékben be tudja fogadni a támogató erőt.

  4. Az átadó helyezze a két tenyerét a fogadó hajválasztéka fölé, anélkül, hogy fizikailag megérintené azt, és használja a Munay-t arra, hogy átadjon minden támogató erőt és számít a fogadó poqpo-jába. A hucsát természetesen nem szeretnénk átadni, és ezért tiszta szívvel, gondolatokkal és poqpo-val kell belekezdeni a folyamatba. Az átadás kb 60 másodpercig fog tartani, és amikor úgy érezzük, hogy vége, leereszthetjük a kezeinket. Ne tegyük sehová máshová a kezeinket, az átadás ebben az esetben érintés nélkül tud a legzavartalanabbul bekövetkezni.

  5. Cseréljük meg a szerepeket, a fogadó adja át most a számíját az átadónak. Amikor mindkét fél megkapta az átadást, akkor forduljanak egymás felé, fejezzék ki a köszönetüket ás hálájukat egymásnak, kimondva: Karpay Shaiku Inka Mujuta („Megöntözzük egymás inka magját”)

Nincsenek megjegyzések: