2021. augusztus 18., szerda

Gaia-Tree, új kristálykoponya

Ez a legutóbbi kristálykoponyám, kb 1,5 kg súlyú, és egy brit kereskedőtől kaptam. A koponya gránátból van, és a híres Mitchell-Hedges koponya mintájára készült, azaz megegyezik egy emberi, női koponya méretarányaival. Leültem vele meditálni már az érkezésekor is, és azt láttam, hogy a hatalmas kristálykoponya átalakul Életfává, melyen kígyók tekergőznek. Az Életfa gyökere a Földanya szívéig nyúlik, és körülöleli azt, a lombkoronáján ül a Nap, a Hold és a csillagok. A koponya a Gaia-Tree nevet kapta Illetve közölte), melyben benne van a Földanya és az Életfa is. Több helyre is vittem magammal augusztusban és szeptemberben, és sok változást is hozott az életemben ez az időszak. 

Ma ismét leültem meditálni a koponyával, és azt láttam, hogy amikor megjelent előttem az Életfa, egy nagy béka feje jelent meg belőle, és a béka kinyújtotta hosszú, villás nyelvét, a nyakam köré csavarta, majd letépte a fejemet. A fej letépése sok esetben az egó elvesztését jelenti. Utána bekebelezte a testemet, és megemésztette. A béka hátán lévő hólyagokból mérgező anyagok párologtak ki, de ugyanakkor ezek az anyagok a tudatot megnyitó hatással is rendelkeztek. Az Életfa levelei magukba szívták ezt a párát, ami én voltam, és így a leveleket és az egész Életfát átjárta a misztikus tudatosság energiája. Az Életfa törzsén ismét egy kígyógt láttam tekergőzni, és úgy tűnt, hogy az Életfa egyszerre volt a Jó és a Rossz tuádásának fája, valamint az Életfa is. Mindkettőről van szó a bibliaia Édenkertről szóló történetben. Gyanítom, hogy a "jó" és a "rossz" csak később lettek hozzáadva, eredetileg csak a Tudás és az Élet fája voltak. Ehhez szokták még hozzátenni az andoki hagyományban a Szeretetet (Munay) és a Szolgálatot (Llankay), és így megkapjuk a négy isteni esszenciát, melyekhez kapcsolódnunk kell az életünk során. 

A fa törzsén ismét megjelent a koponya-forma, és a rajta kúszó kígyó belemászott a koponyába. Ez talán a Kundaliní felébredésére utaló szimbolika lehetett. Utána az Életfa azt mutatta, hogy "Ha bajod van az emberekkel, akkor menj ki az erdőbe, és ölelj át egy nagy fát. A fa majd meg fogja modnani, hogy mi a teendő. Szóval fogom majd építeni a kapcsolatomat a fákkal, és tanulni tőlük, valamint gyógyítást kérni az életemben zajló eseményekre. 


Nincsenek megjegyzések: